Gijs de Koning, met mijn analoge Nikon F100   Hilversum 2018 (Foto: Fee Romunde)

Gijs de Koning, met mijn analoge Nikon F100

Hilversum 2018 (Foto: Fee Romunde)

Over Gijs de Koning

Ik ben Gijs de Koning, freelance fotograaf uit het Gooi. Samen met mijn zoon en mijn vriendin woon ik in het centrum van Hilversum, vlak bij leuke restaurantjes, winkels en een museum. Prachtige natuur is op slechts een paar minuten van ons verwijderd.

Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik mij als freelancer en ondernemer gespecialiseerd in digitale media en online communicatie. Na vele jaren in de media en het bedrijfsleven ben ik nu als zelfstandig fotograaf aan het werk.

Ik ben in het analoge tijdperk traditioneel geschoold met het ontwikkelen en afdrukken van zwart-wit film. Daarna heb ik zeer ruime ervaring opgedaan met digitale beeldbewerking. Elke foto die ik aflever krijgt van mij alle aandacht en enthousiasme die het verdient, of het nou een vakantiekiekje of foto van vrienden en familie is, of een uitgebreide bedrijfs-reportage.

Naast het fotograferen organiseer ik regelmatig workshops, adviseer ik graag (beginnende) fotografen en praat ik wekelijks over fotografie in mijn podcast.

Wil je een keertje koffie drinken om een idee te bespreken of als collega’s lekker te praten over fotografie? Misschien nodig ik je wel uit in mijn podcast. Stuur me een berichtje op Instagram, Twitter of via de website.