“Photography gives me the opportunity to meet amazing people and capture the brief moments of our interaction.”

Gijs de Koning, Portretfotograaf

FASHION & BEAUTY

Fashion en beauty-fotografie in opdracht of als vrij werk. Ik werk het liefst op locatie en probeer met beschikbaar licht krachtige maar natuurlijk portretten neer te zetten.

PORTFOLIO

Testshoots en portfolio foto's van acteurs en modellen voor casting-agencies en modellenbureau's. Ook voor beginnende modellen!

ZAKELIJK PORTRET

Een goed zakelijk portret hoeft niet duur te zijn en geeft een professionele uitstraling aan je website, curriculum vitae, Linkedin en andere social media kanalen.

Geïnteresseerd? Bekijk dan nu alvast de prijzen en neem contact op zodat we verder kunnen praten over de mogelijkheden.

over mij

Ik ben Gijs de Koning, fotograaf uit Hilversum (omgeving Amsterdam en Utrecht). Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie en ben beschikbaar voor zakelijke portretten, fashion shoots, portfolio werk voor (beginnende) modellen en testshoots voor modellenbureaus.

Met het zelf ontwikkelen en afdrukken van 35mm zwart wit film heb ik in het analoge tijdperk de basiskennis van fotografie opgedaan. Ik heb de donkere kamer echter vrij snel verruild voor de nieuwe mogelijkheden die digitale beeldbewerking en online publiceren bieden.

Door het fotograferen ontmoet ik geweldige mensen, en probeer ik onze korte interactie zo natuurgetrouw als mogelijk vast te leggen in mijn foto’s.

Neem contact op als je interesse hebt in een samenwerking.