Prijslijst fotografie Gijs de Koning

aanbiedingen voorjaar 2019

Wil je een van mijn foto’s aan de muur? Dat kan vanaf € 19,95 voor een A4 print op foamboard. Informeer naar de mogelijkheden.Zakelijk portret

Vanaf € 85

Ga voor een professionele uitstraling met een zakelijk portret op je website, curriculum vitae, LinkedIn of andere social media als Twitter, Instagram en Facebook. Het portret wordt geschoten op locatie of in mijn studio. Na de shoot wordt de beste foto geselecteerd, digitaal bewerkt en in diverse formaten, geoptimaliseerd voor gebruik op social media, digitaal en zonder watermerk aangeleverd, in kleur én zwart-wit.


Portfolio shoot

Basic

Vanaf € 160

Regelmatig nieuwe portfolio foto’s is belangrijk als acteur of model. Tijdens een shoot van ongeveer 45 minuten maken we meerdere close-ups, medium shots en full-body foto's. De foto's worden geschoten op een nader af te spreken locatie die past bij het portfolio of de stijl die je wil neerzetten. 

In totaal worden 6 foto's digitaal bewerkt en in hoge resolutie, digitaal en zonder watermerk aangeleverd.


Foto Reportage

Vanaf € 280,-

Een foto-reportage over je bedrijf, je producten of een foto-verslag van een bijzonder moment of evenement. Inbegrepen is 2 uur fotografie op locatie en de selectie en nabewerking van de beelden. Het aantal en soort foto’s is afhankelijk van het type evenement of shoot, dit wordt vooraf besproken.

Food • Horeca • Ambachten • Muzikanten • Seminars • Bedrijfsevenement • Congressen • Beurzen • Sfeerimpressies


Fashion shoot

Basic

Vanaf € 390,-

Van een eenvoudige test shoot voor modellenbureau of agency tot basis editorial fashion shoot, eventueel in samenwerking met een stylist en/of make-up artiest (tegen meerprijs). Een shoot duurt anderhalf tot twee uur en er kunnen eventueel meerdere thema's en kledingsets worden gebruikt.


Liever iets anders?

Wil je iets anders? Meer foto's of minder foto's? Heb je een leuk idee of beperkt budget?

Neem contact op en dan proberen we er samen uit te komen!

Ik hoor ook graag van modellenbureaus, casting agencies en brands want ik ben altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen!


Alle prijzen zijn in Euro en onder voorbehoud en tenzij anders aangegeven exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten of andere bijkomende kosten. Alle aanbiedingen en diensten zijn leverbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en planning. Eventuele extra werkzaamheden of kosten altijd in overleg. Bij uitgebreide fashion shoots of maatwerk opdrachten wordt altijd gewerkt met een schriftelijk overeenkomst waarin de afspraken over de shoot en levering van foto's nader worden bepaald.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van De Koning Media van toepassing.