Prijslijst fotografie Gijs de Koning

aanbiedingen voorjaar 2019

Wil je een van mijn foto’s aan de muur? Dat kan vanaf € 19,95 voor een A4 print op foamboard. Informeer naar de mogelijkheden.Zakelijk portret

Voor € 85 op locatie

Ga voor een professionele uitstraling met een zakelijk portret op je website, curriculum vitae, LinkedIn of andere social media als Twitter, Instagram en Facebook. Het portret wordt geschoten op locatie, eventueel op de werkplek of met een neutrale achtergrond. Na de shoot wordt de beste foto geselecteerd, digitaal bewerkt en in diverse formaten, geoptimaliseerd voor gebruik op social media, digitaal en zonder watermerk aangeleverd, in kleur én zwart-wit.


Een fotoshoot als stel, foto's van de kinderen of samen met kinderen of kleinkinderen. In zo'n 45 minuten maken we een paar leuke foto's en portretten waarvan de best 6 digitaal worden bewerkt en in hoge resolutie, digitaal en zonder watermerk worden aangeleverd. Foto's worden geschoten op locatie. Meer foto's in overleg tegen meerprijs.

Familie Portret

Normaal € 160, nu voor € 120


Portfolio shoot

Basic

Normaal € 160, nu voor € 120

Een eigen portfolio beginnen, of als acteur of model je bestaande portfolio uitbreiden kan snel en eenvoudig tijdens een shoot van ongeveer 45 minuten, waarin we meerdere close-ups, medium shots en full-body foto's maken. De foto's worden geschoten op een nader af te spreken locatie die past bij het portfolio of de stijl die je wil neerzetten. 

In totaal worden 6 foto's digitaal bewerkt en in hoge resolutie, digitaal en zonder watermerk aangeleverd.


Foto Reportage

Vanaf € 250,-

Een foto-reportage over je bedrijf of een foto-verslag van een bijzonder moment of evenement. Inbegrepen is 2 uur fotografie op locatie en de selectie en nabewerking van zo'n 25 tot 50 beelden. Dit is afhankelijk van het type evenement of shoot, dit wordt vooraf besproken. Meer tijd of meer foto's in overleg tegen meerprijs.


Fashion shoot

Basic

Vanaf € 350,-

Van een eenvoudige test shoot voor modellenbureau of agency tot basis editorial fashion shoot, eventueel in samenwerking met een stylist en/of make-up artiest (tegen meerprijs). Een shoot duurt anderhalf tot twee uur en er kunnen eventueel meerdere thema's en kledingsets worden gebruikt.


Fashion shoot

Uitgebreid

In overleg, vanaf € 400

Een uitgebreide editorial fashion shoot in samenwerking met een creatief team van stylisten en make-up artiesten. Van te voren bespreken we duidelijk het thema en de stijl van de shoot en stellen we eventueel een team samen en selecteren we een locatie. Bij een editorial fashion shoot zal de opdrachtgever en het creatief team ook na de shoot betrokken blijven bij de selectie en uiteindelijke bewerking van de foto's.


Liever iets anders?

Wil je iets anders? Meer foto's of minder foto's? Heb je een leuk idee of beperkt budget?

Neem contact op en dan proberen we er samen uit te komen!

Ik hoor ook graag van modellenbureaus, casting agencies en brands want ik ben altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen!


Alle prijzen zijn in Euro en onder voorbehoud en tenzij anders aangegeven exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten of andere bijkomende kosten. Alle aanbiedingen en diensten zijn leverbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en planning. Eventuele extra werkzaamheden of kosten altijd in overleg. Bij uitgebreide fashion shoots of maatwerk opdrachten wordt altijd gewerkt met een schriftelijk overeenkomst waarin de afspraken over de shoot en levering van foto's nader worden bepaald.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van De Koning Media van toepassing.