Workshops en Training

workshop basisfotografie

Fotograferen in manual: alles over diafragma, sluitertijd en ISO

2018 10 22 Website - De Koning Photography - 001 - P1170689.jpg

In de workshop basisfotografie ‘fotograferen in manual’ leer je alles over diafragma, sluitertijd en ISO. Door deze belichtingsdriehoek beter de begrijpen kan je zelf alle camera instellingen maken en krijg je meer creatieve controle over jouw foto’s. Na een uurtje theorie gaan we zowel binnen als buiten foto’s maken en oefenen met handmatige belichtingsinstellingen. Aan het einde van de middag bekijken en bespreken we elkaars foto’s. De workshop is inclusief koffie en thee en water voor onderweg.

Waar en wanneer: Zaterdag 19 januari 2019 in Hilversum van 13:00 tot 17:00 (onder voorbehoud)

Kosten: €30,- per persoon (inclusief BTW)

Deelnemers: Minimaal 5 personen, maximaal 8 personen.

Ik wil me graag aanmelden voor de workshop basisfotografie van 19 januari 2019 in Hilversum. Mijn deelname is pas bevestigd nadat ik alle informatie heb ontvangen en de kosten van 30 euro inclusief BTW heb overgemaakt. Ik zit nu dus nog nergens aan vast en hoef pas later definitief te besluiten mee te doen.

Jouw naam *
Jouw naam

Ik organiseer regelmatig workshops. Beginnende fotografen leren tijdens de workshop onder andere over de juiste camera instellingen, het gebruik van natuurlijk licht en het maken van een mooie compositie. De workshops voor gevorderde fotografen bieden een unieke kans om foto's te maken van ervaren modellen. Tijdens deze workshops werken we regelmatig samen met professionele make-up artiesten en stylisten en leer je over het samenwerken binnen een creatief team, het poseren van je model en het gebruik van de fotostudio en studioverlichting.

 
Het team van de workshop "Fashion Fotografie met Natuurlijk Licht" op 24 maart 2018.

Het team van de workshop "Fashion Fotografie met Natuurlijk Licht" op 24 maart 2018.